Wakacje z zabawą

Fundacja Wspierania Rozwoju Zasobów Ludzkich

„Nasze Zagłębie”

„ WAKACJE Z ZABAWĄ”

Fundacja organizuje w okresie wakacji akcję pod nazwą „Wakacje z zabawą”

Akcja adresowana jest dla biednych dzieci z Zagłębia, których rodziców nie stać na

wyjazd do bawilandi, aqaparku czy dinolandu.

Wyjazdy będą w całości finansowane przez Fundację. Uczestnicy pod opieką wykwalifikowanych opiekunów będą mogli spędzić czas na wesołej zabawie. Fundacja zapewnia transport, ubezpieczenie, prowiant, bilety wstępu oraz opiekę. Dokładny harmonogram wyjazdów oraz możliwości zgłaszania się dzieci zostaną podane w czerwcu na stronie Fundacji.

Wszystkich chętnych, którzy zechcieliby zaoferować swoją pomoc w postaci pieniężnej, rzeczowej lub wolontaryjnej serdecznie zapraszamy do zgłaszania:

Tel. 606956622, fundacjanaszezaglebie@gmail.com

Wpłata na konto: ING BANK o/Czeladź : 621050 1269 1000 0090 7607 7032

Z dopiskiem „ Wakacje z zabawą”

Każda Pomoc mile widziana!!!!

7 komentarzy do “Wakacje z zabawą

• 15 maja 2012 o 09:16
    Permalink

Kiedy będą szczegółowe informacje o wyjazdach wakacyjnych i możliwości zapisów?

• 18 maja 2012 o 10:59
      Permalink

Szczegółowe informacje wraz z harmonogramem zostaną opublikowane na naszej stronie w połowie czerwca po wszystkich uzgodnieniach.

• 18 maja 2012 o 10:57
    Permalink

Czy będzie można zgłosić dwójkę dzieci na te wyjazdy?

• 21 maja 2012 o 07:53
    Permalink

Będzie opublikowany na stronie Fundacji regulamin ( ok. polowy czerwca). Chcemy jednak objąć pomocą jak największą liczbę rodzin dlatego w pierwszej kolejności będzie kwalifikowane po jednym dziecku na rodzinę. Jeżeli jednak do określonego w regulaminie terminu zgłoszeń będą jeszcze wolne miejsca wtedy będzie można zgłosić więcej niż jedno dziecko.

• 22 maja 2012 o 11:44
    Permalink

Czy rodzice będą musieli jechać z dziećmi? i czy to będą całodniowe wyjazdy?

• 23 maja 2012 o 08:24
    Permalink

Nie. Dzieci jadą pod opieka wykwalifikowanych wychowawców. Wycieczka obejmuje dojazd do miejsca ok.2 godzin zabawy, posiłek i powrót. Rodzice jedynie muszą przyprowadzić dziecko na miejsce zbiórki i odebrać je po powrocie.

• 31 maja 2012 o 07:33
    Permalink

Szanowna Pani Aniu. Regulamin Parku Rozrywki i Zabawy przewiduje uczestnictwo dzieci w wieku do 11 lat. Z uwagi na konieczność zapewnienia właściwej opieki zdecydowaliśmy, że każdorazowo zabierzemy grupeę18-u dzieci w wieku 6-11 lat.

Możliwość komentowania została wyłączona.