Ogłoszenia

Szanowni Państwo

Zarząd Fundacji ogłasza nabór wolontariuszy do współpracy podczas organizacji akcji charytatywnych. Zainteresowani pracą wolontaryjną proszeni są o kontakt z biurem fundacji pod tel.  791 398 061 w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. 15.00-18.00 lub drogą meilową:fundacjanaszezaglebie@gmail.com.
Zachęcamy do współpracy zarówno osoby indywidualne, grupy jak i szkoły. Wolontariusze będą współpracowali podczas akcji organizowanych na terenie Zagłębia podczas zbiórek, festynów, konkursów, pomocy podopiecznym fundacji. Współpraca wolontaryjna ma charakter nieodpłatny. Fundacja zapewnia: umowę wolontaryjną, ubezpieczenie, posiłki regeneracyjne, koszulki firmowe, wydaje zaświadczenia o współpracy.
Wzór umowy znajduje się na stronie fundacji: www.fundacjanaszezaglebie.com.pl w zakładce: Druki

dr n. zdr. Tomasz Grad
FUNDATOR

Szanowni Państwo!

Co  tydzień  cenne  nagrody!!!

Wystarczy wejść na stronę www.fundacjanaszezaglebie.com.pl  i zamieścić swój krótki komentarz na dowolny temat. Można skomentować działania fundacji, można skomentować aktualną sytuację gospodarczą, lokalne stosunki międzyludzkie, czy wyrazić swoje oczekiwania np.; w zakresie pomocy socjalnej.

Wszystkie państwa komentarze raz w tygodniu będą brały udział w losowaniu cennych nagród. Nazwiska zwycięzców będą każdorazowo publikowane na stronie Fundacji w zakładce „Komentarze”. Tam też znajdziecie Państwo regulamin konkursu.

Wystarczy tylko poświęcić 3 minuty swojego czasu a można wygrać np.: odtwarzacz MP4, płytę DVD, książkę, bilet do kina, porcelanę, sprzęt sportowy itp.

Raz w miesiącu wszystkie nadesłane komentarze wezmą udział w losowaniu „Nagrody miesiąca”. Raz w roku autor najciekawszego komentarza zostanie uhonorowany prestiżową statuetką „ Komentarz Roku”, zaprojektowaną specjalnie dla Fundacji przez zagłębiowskiego artystę Jana z Ostrowa.

Fundator

dr  Tomasz Grad

Ogłoszenie

Zarząd fundacji zatrudni specjalistę ds. Fundraisingu. Umowa zlecenie/umowa o pracę.

Kontakt tel. 606956622

03.06.2013r – Likwidacja ogłoszenia nr. 1/2013/NZ